ERKAN AZERİ OĞLUNU EVLENDİRİYOR

ERKAN AZERİ OĞLUNU EVLENDİRİYOR

Bölgemiz siyasetinin önemli isimlerinden MHP geçmiş dönem MYK üyesi Erkan Azeri'nin iş dünyasındaki başarılarını kendisine örnek alan oğlu genç işadamı Kürşat Azeri dünya evine giriyor.

Bölgemiz siyaset ve iş dünyasının önemli isimlerinden Erkan Azeri ve Azeri ailesinde şu sıralar tatlı bir heyecan var.

Söz yüzüklerinin kurdelasını Haziran ayında MHP geçmiş dönem il başkanı ve Azeri'nin yakın aile dostu Aydın Ünlü'nün kestiği Sedanur Çağlar ile Kürşat Azeri, 1 Ağustos Pazar günü düzenlenecek düğün töreni ile hayatlarını birleştiriyor.

Esma - Cavit Çağlar çiftinin kızları Sedanur ile Zümrüt - Erkan Azeri çiftinin yakışıklı oğulları Kürşat Azeri'nin düğün törenleri 1 Ağustos 2021 Pazar günü saat 19.00 ile 23.00 arasında Darıca Bağlarbaşı mahallesi Eskihisar caddesi Er sokak no:19/1 adresinde bulunan MY PLACE DÜĞÜN SALONU'NDA gerçekleşecek. 

Sadece kadınların katılabileceği Sedanur Çağlar , Kürşat Azeri çiftinin kına geceleri ise 29 Temmuz 2021 Perşembe günü saat 19.00 ile 23.00 arasında SALON TOPRAK GEBZE'de gerçekleşecek.

Bölgemizin yanısıra Türkiye'nin önde gelen ihracatçılarının,iş insanlarının, siyaset adamlarının ve ülkücü camianın önde gelen isimlerinin katılması beklenen düğün töreni için tüm hazırlıklarını tamamlayan Azeri ailesi heyecan ve coşku içinde düğün günü konuklarını ağırlamayı bekliyor.

anİbalmedYa olarak Çağlar ve Azeri ailelerini tebrik ediyor, genç çifte ömür boyu saadetler diliyoruz.